Happy Birthday to NBAA 20

21:48


Allah selamatkan kamu,
Allah selamatkan kamu,
Allah selamatkan Bahiyah Aziz,
Allah selamatkan kamu.

Selamat hari jadi,
Semoga panjang umur,
Happy birthday happy birthday,
Happy birthday to you.

Seng il chook ha hamni da~~
Seng il chook ha hamni da~!
Ji gu e seo u ju e seo~~
je il sa rang ham nida ~!

Pom pom pom *bunyi bunga api meletup*

SELAMAT HARI LAHIR NURUL BAHIYAH ABDUL AZIZ ke-20 !

Alhamdulilah akhirnya saya dah pun masuk 15 tahun! 
Yayy! I'm still young! Yayy! Eh, maafkan saya. 
Terlebih sudah.Alhamdulilah tepat jam 7:54 pagi, 
on that time I was still sleeping kroih kroih on my bed,
still dreaming about something,I forgot what I dreamt
actually, I already 20 years old.

For 20 years living in this world, so many things I 
have learnt, so many things I achieved and so many
things I failed to get. But it is okay as long as I tried
hard to get it by my self. First thing to write, this year
too awesome. Early surprise celebration from my friends.
Yes,UTP melahirkan pelajar-pelajar yang penuh dengan 
kejutan dan sangat romantik * if you read my previous entry*
So kalau nak pilih pasangan yang romantic and full of surprise,
you can contact me to get more details. Hihi


video

jom tengok


Actually this year my family pun celebrate my birthday awal
3 hari.Tu pun sebab I ada kat sini,kena settlekan assignment
and counting days for final. *pengsan* On 1st December,
my dad brought us to Flaming Steamboat , Danau Kota .
Dia nak belanja lah kan.Before tu pun my dad belanja I makan
kepsi dapdap (y). I don't really like steamboat but because of
mr.crab yang menggoda I untuk makan. Arghhhh sedap sangat
mr.crab.On that time,my sis dayah tak dapat join sebab dia kat 
"hujung benua asia".

Then dah makan punya makan, dah tambah banyak kali,
tu pun makan syok sendiri sebab abang-abang I yang tersayang tuh
came late because they had things to settle out. Tapi takpa,
once again,mr.crab always menyabarkan I. Saya sangat suka
makan mr.crab. After dinner,my dad brought me to our studio.
Yayy celebrate once again. So all staff ada .
 Dah potong kek,nyanyi nyanyi makan makan,then play some
games. Kotak beracun. Kotak itu sangat beracun yayy. Nasib
baik birthday girl tak kena buat teruk-teruk. And we finished up the
party with Oppa Gangnam Style dance. Biasalah kalau I, Angah and
Along dah segila,memang gila gila taw!

Tu je lah my story. Oh ya, baju and skirt yang I pakai masa tu my 
mom yang hadiahkan. Sweet tak? hihi. Thanks mama. And thanks
to Babah,Along and Angah. And thanks to Hafika,Aqil,Fizul and
those who participate jugak ^____^



2010-2012 Birthday Celebration 



Bahiyah Aziz 2012 version


Pakai baju ni teringat Mama :)


Last year, on the same date, I wore the same
baju kurung and shoes. Today , I wore these
baju kurung and shoes because of I always want to
remember my mom. My mom my everything.


She is my everything :') Rohani Abu Bakar


You Might Also Like

0 omelan (s)