saya memerlukan seseorang kakak bukan seorang adik.

00:39

Assalamualaikum.


tajuk kat atas! hot tak?? ke pelik je??
haha,aku nak gitau korang,aku tade kakak
sebab aku larh kakak.selama ni aku ta pena
rasa kasih syg seorang kakak tau.

dan sbgi seorang kakak kepada seorang adik
yg poyo,aku ni boleyh la nak dikatakan sbgi kakak
ta berhati perut.hati aku ade,perut pun ade.tp nak
kata aku layan baek-baek tu,sebulan sekali je lah
kot.selalunya suara aku kasar je.mak aku kata aku
brutal.dan kalau korang nak tau,aku paling ta suka
nak pujuk adik aku kalau dia nangis.lemah la wei
tengok pompan nanges ni.bhahaha,aku nanges takpe.

semalam aku berperang ngn famili aku sbb abg aku nk
bwk awek dia dtg uma.aku bkn la benci ke ape,aku takut
kalau satu hari nanti abg aku bakal dikecewakan,aku ta 
sanggup nak tengok.tapi sbb mak bapak aku pujuk.
suruh terima awek dia tu.aku ckp,kalau dia tak boleh jadi
seorang kakak kpd aku,dia ta layak msuk keluarga ni.
ceh,poyos ta aku?? dan oklar.awek abg aku pun smpi.
first-2 aku ta layan lgsg.pastu aku suruh dia mop sana
mop sni.lantak lar kan.aku kan ego dan poyoos.

dan biler dah letih wt keja tu,aku lepak dlm bilik.amek
angin jap.dia pun join.dia ah start potpetpotpet.aku layan
je lar.`wah,minah ni bley tahan'....aku pun start la share dia
citer tu citer ni.makluman yea,dia sma baya ngn aku.bhaha..
ok lar,not bad minah tu.aku ni jenis kalau first time
aku jumpe aku diam jer,mknenya aku ta suka.ni aku da
start sharing caring ngn dia ok la..ade potensi jd kakak
yg baek.


ok nmpk dia cm pendek kan?
berdiri sblah bapak la tinggi.

time aku sembang ngn dia kan,dia ckp first-2 dia takut gler
nk jmpe aku.sbb angah aku ckp aku ni susah sikit nk trime
org.pastu kalau nk sound org direct jer..dia debar gak ah
time nmpk aku tu.aku sengih je lar...baru kau tahu aku garang
yea.



You Might Also Like

1 omelan (s)