saya LAWOO part 2 :)

22:15

Assalamualaikum dan Salam Sayang Semua.

Hari ni nak BAGITAHU kat korang yang muka
kat bawah ni muka aku.


Yela,ni muka anak enchik AZIZ dan Chekgu ROHANI
 yang `chantek' tu la.

Ekceli entry aku yang aku bajet lawoo tuhh bukan la
aku ni nak prasan ke ape? aku just happy to say yang aku
tak macam dulu lagi.yang lembik dan tade keyakinan diri uh.

dan ekceli aku suka sangat tangkap gambar aku sendiri.
aku suka tengok aku senyum.

ni antara aksi DENGKI kawan aku.
haha :p promote korang jap ea sayang.


nah,amek kauorang.aku nak korang betulbetul muntah
satu KONTENA.

tatap puaspuas ea. :)





bahiyah budak buchuk.





mengaku awal awal.saya tak reti maen gitar.
saya budak baru belajar.


aksi geram dgn gitar yang berat uh.


senyum senget.tiru along :)


yeayea,dah abesh pun gambar saya yang lawoo uh.
hah! macam biasa jgn muntah tau! lempang kang :)

p/s : saya mimpi dia semalam,saya rindu dia.^^

You Might Also Like

4 omelan (s)